VŠE O UZENÍ
podrobnosti
Autor: | Dyk Vladimír |
Nakladatel: | Grada Publishing a.s. |
EAN: | 9788024740683 |
Žánr: | Kuchařky a vaření |
Stav: | Skladem |
CENA: | 249 Kč |
Anotace/popis knihy
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
Kontaktujte nás
Adresa
Karlovo náměstí 47/36674 01 Třebíč