UZENÍ, NAKLÁDÁNÍ A KONZERVOVÁN
podrobnosti
Autor: | Bernhard Gahm |
Nakladatel: | Grada |
EAN: | 9788024742663 |
Žánr: | Kuchařky a vaření |
Stav: | Skladem |
CENA: | 199 Kč |
Anotace/popis knihy
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Kontaktujte nás
Adresa
Karlovo náměstí 47/36674 01 Třebíč