KUCHAŘSKÉ PRÁCE-TECHNOLOGIE 1.DÍL/1.ROČ
podrobnosti
Autor: | Šindelková Alena |
Nakladatel: | Parta |
EAN: | 9788073201524 |
Žánr: | Učebnice ZŠ, SŠ, VŠ |
Stav: | Skladem |
CENA: | 219 Kč |
Anotace/popis knihy
Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi
Kontaktujte nás
Adresa
Karlovo náměstí 47/36674 01 Třebíč