JAK NAKUPOVAT A ZPRACOVÁVAT MASO
podrobnosti
Autor: | Frič Václav |
Nakladatel: | BURDA Media 2000 s.r.o. |
EAN: | 9788087575390 |
Žánr: | Kuchařky a vaření |
Stav: | Skladem |
CENA: | 369 Kč |
Anotace/popis knihy
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Kontaktujte nás
Adresa
Karlovo náměstí 47/36674 01 Třebíč