CUKRÁŘSKÁ TECHNOLOGIE 2013

CUKRÁŘSKÁ TECHNOLOGIE 2013

podrobnosti

Autor: Půlpánová Alena
Nakladatel: R plus
EAN: 9788090409316
Žánr: Kuchařky a vaření
Stav: Skladem
CENA: 395 Kč

Anotace/popis knihy

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.

Kontaktujte nás

Adresa

Karlovo náměstí 47/36
674 01 Třebíč